Bestaande klanten helpen nieuwe klanten

MySPURT Nieuwsbrief

29 juni 2018
Ja, we weten dat u al een hele tijd op informatie wacht! We weten dat het moeilijk is om te wachten tot wij de informatie verschaffen, maar we wachten zelf op de afrondende stappen. Daarom besloten we toch te schrijven.
Het is van belang dat we elke stap op weg naar crypto SPURT+ correct nemen. Wanneer we haasten dan zullen we dat al gauw betreuren!
Maar we zijn er dicht bij, heel dicht bij! Juristen checken elke stap die we zetten. We zijn heel dankbaar voor de ENORME ondersteuning die we krijgen van de mensen die zoveel tijd en geld investeren wat ons allemaal ten goede komt!

Laten we ze de tijd geven die ze nodig hebben!

We weten dat we al maanden zeggen dat het spoedig zover zal zijn en dat is de reden dat we aarzelden om u te schrijven.  Dit is een opgave voor iedereen, ook voor ONS! Maar het is NODIG dat we gefocust blijven.
Maar we kunnen de tijd gebruiken om anderen aan boord te krijgen!
Hoe meer clienten, hoe meer kracht we zullen hebben.
Velen van u melden al nieuwe clienten aan maar hier ligt een uitdaging.
We krijgen verzoeken van nieuwe clienten die geen SPURT op hun rekening hebben om nieuwe clienten aan te kunnen melden, terwijl iedere nieuwe cliënt 500 SPU kost. Niet veel mensen kunnen zich 500 Euro veroorloven en dat is ook niet waar we op mikken.

Dus besloten we uw hulp in te roepen!
We vragen u hen vooruit te helpen (to Pay Forward)!

We hebben veel clienten met enorme rekeningen! We vragen uw hulp om hen vooruit te helpen, zodat alle clienten de kans krijgen om onze SPURT+ Cryptocurrency te krijgen!

Hoe zien we dit?

Voor iedere nieuwe cliënt is 500 SPURT vereist voor de kosten van een rekening. Wanneer u 10 nieuwe clienten wilt toevoegen, hebt u 5000 SPURT nodig. U hebt misschien ook wat middelen nodig om uw dag er beter uit te laten zien. Aangezien elke client het recht heeft om SPURT crypto aan te vragen, wanneer diegene nieuwe clienten aanmeldt, zou het fantastisch zijn als deze nieuwe actieve clienten ook de middelen ontvingen, laten we zeggen 2500 SPU, om Crypto te verkrijgen. Ook is het nodig 500 SPU voor de kosten te betalen. Zodat het totaal komt op 8000 SPURT.

Financier de ondersteuning van nieuwe clienten 

Zou u, cliënt met een saldo van meer dan 25 miljoen (alleen diegenen), bereid zijn om in een fonds op rek.nr. 5788362 een bedrag te willen storten om enkele van de nieuwe actieve clienten te ondersteunen en door dit te doen hen een kans te willen geven op een nieuwe start in hun leven? Wij zullen het overmaken naar de nieuwe clienten die om deze ondersteuning vragen.
Zou u bereid zijn om hen vooruit te helpen (Pay Forward) met 8000 SPURT? De fondsen kunnen niet gebruikt worden voor andere doeleinden.

Projecten voor die clienten

Die clienten willen wellicht later ook een project doen en voor dat doel vragen we u een formulier in te vullen, waarin u overeenkomt een lening te willen geven aan mensen met een goed businessplan en een goed begrip van SPURT.
U wilt het bedrag wellicht als lening geven en u wilt misschien kiezen wat voor soort business of project u wilt steunen. U bent natuurlijk ook vrij om gewoon SPURT te verstrekken in plaats van een lening.

Beperkingen op transfers momenteel

Momenteel hebben we een beperking op transfers hoger dan 10 miljoen per maand en de projecten zijn nog niet aanwezig, maar u kunt zich al committeren, als u wilt.
In het geval dat u meer dan 10 miljoen wilt besteden voor dit doel, zouden we voor u het gevraagde bedrag over kunnen maken naar een fonds voor dit doel. Maar u bent ook vrij om te wachten en rechtstreeks in contact te treden met de persoon waar u mee samen wilt werken. U wilt misschien een inkomen verwerven uit het bedrag dat u beschikbaar stelt, of u wenst hen gewoon geluk.
Laten we, terwijl we wachten, zoveel mensen als mogelijk helpen!

Ontwikkelingslanden

We zijn er trots op dat we u kunnen vertellen hoe de ontwikkelingen in deze landen vooruit gaan. Winkels zijn geopend in Peru en Zimbabwe. Regeringen bespreken de acceptatie van SPURT als hun digitale geld. In Afrika Kunnen we SPURT niet langer beperkt houden tot Zimbabwe, verschillende andere landen worden op dit moment opgeleid omtrent wat ze hun mensen daar moeten vertellen.
Het is ongelooflijk hoe de Mindset training van Sound Prosperity al de minds van duizenden mensen heeft veranderd!
Er zijn nu ongeveer 100 mensen in Zimbabwe getraind in wat SPURT is en hoe het gebruikt kan worden in combinatie met Sound Prosperity. Volgende week zullen de eerste 30 hun diploma krijgen.
Het was nodig dat we deze training begonnen want zoveel mensen vertelden ‘iets’ maar niet de juiste informatie! Dat maakte mensen onzeker.

FANTASTISCH werk van allen die ZO hard werken aan de basis! DANK jullie uit de grond van ons hart voor wat jullie doen voor je land!
We hopen zeker dat anderen dit enthousiasme op kunnen pikken, momenteel breiden we ook uit naar de Filippijnen!

Dus, als u eraan toe bent om SPURT een boost te geven door anderen in te schrijven, SPURT+ Crypto voor uzelf te krijgen en anderen te helpen om nieuwe clienten in te schrijven?
Maak (user naar user) het bedrag over naar rek.nr. 5788362 dat u wilt besteden aan nieuwe clienten die actief ons doel steunen door nieuwe clienten aan te brengen.
NATUURLIJK kunt u zelf een goed voorbeeld geven voor nieuwe clienten!

Dank u, u kunt de volgende nieuwsbrief BINNENKORT verwachten!
De notering van SPURT is binnen handbereik, en dit houdt in dat de crypto SPURT spoedig inwisselbaar is!

Het allerbeste en dank u voor al uw geduld!
MySPURT Team

Comments

Popular posts from this blog

Eerste MySPURT niewsbrief

Donaties en Leningen geven en ontvangen