Donaties en Leningen geven en ontvangen

Meer informatie over donaties en leningen 

1 juli 2018

Wij zijn enthousiast!

Kijk alstublieft hoe u nu het volgende kunt doen:
  1. Doneren aan clienten met een onvoldoende saldo om nieuwe clienten in te schrijven.
  1. U kunt doneren of een LENING verstrekken, aan clienten die onvoldoende saldo hebben om een project of business te beginnen, of om huisuitzetting te voorkomen of dergelijke situaties.
  1. U kunt een aanvraag indienen om gesteund te worden bij het inschrijven van nieuwe clienten.
  1. U kunt financiering aanvragen voor een project of business. We zullen u de informatie verstrekken hoe u dit kunt aanpakken zodra we weten dat er clienten zijn die u willen steunen. Het is nodig dat u duidelijke informatie verschaft en u zult specifiek moeten zijn. U kunt dit alvast voorbereiden.
Nadat we de nieuwsbrief van 29 juni 2018 verstuurden, ontvingen we al grote bedragen om het fonds te vullen waarmee mensen aan de slag kunnen!

U wilt nieuwe deelnemers inschrijven

Stel u voor dat u een MySPURT-cliënt wilt zijn en in een hoog ontwikkeld land woont, (voor anderen zijn er andere opties) en u wilt nieuwe cliënten doorverwijzen naar MySPURT. Tot nu toe was dat niet mogelijk, tenzij u het geluk had een sponsor te hebben die hierin financieel kon steunen, want u zou voor elke nieuwe client 500 SPURT moeten betalen.

Wat er nu echter gebeurt is dat sommige van onze gefortuneerde clienten onze visie ondersteunen om VEEL nieuwe clienten te verwelkomen en zij geven nieuwe clienten de gelegenheid om meer nieuwe clienten toe te voegen.

Maar dat niet alleen!

De nieuwsbrief legde niet duidelijk genoeg uit wat er nu ontstaat! Dus hier is het nog eens.

Dit is uw nieuwe situatie:

U kunt een verzoek indienen door een email te sturen naar info @ myspurt. org, om gesponsord te worden met 8000 SPURT.
U heeft 5000 SPURT nodig om voor 10 nieuwe clienten de kosten te betalen = 10 x 500 SPURT.
Nadat u 10 nieuwe clienten heeft ingeschreven, ontvangt u 8000 SPURT en kunt u deze 5000 SPURT betalen op rekening 5788362 (PAY USER) waardoor die 10 clienten geactiveerd worden. Dit betekent dat u 3000 SPURT over hebt.
U kunt nu aanvragen om SPURT+ Crypto voor 2500 SPURT te kopen en u betaalt hiervoor de 500 SPURT kosten.
 
5000  10 x 500 kosten voor 10 nieuwe clienten 
2500  om SPURT+ Crypto voor te kopen
500  om de kosten hiervoor te betalen.
8000  totaal

Clienten die deze nieuwe clienten willen steunen kunnen doneren op rek.nr5788362, minimaal een bedrag van 8000 SPURT of (veel) hoger. (zie de laatste Nieuwsbrief). Er is geen persoonlijk contact mogelijk omdat alles in een grote pot gaat waaruit we deze fondsen beschikbaar maken.
U kunt de 8000 donatie ALLEEN gebruiken voor het doel wat we hier hebben beschreven.

Maar dat is nog niet alles!

U, als cliënt met onvoldoende saldo kunt:

  1. een project starten
  2. een business beginnen
  3. een nieuwe business beginnen
  4. uw huis behouden wanneer uitzetting dreigt

Luister!

Er zijn nu MySPURT-clienten die u willen helpen en u de weg naar een nieuw leven willen geven.
Het kan zijn met een donatie of met een lening.
Sommigen willen persoonlijk contact, anderen niet. Sommigen doneren, anderen prefereren een lening. Dit kan afhangen van de hoogte van het bedrag en wat voor project het betreft.
We willen informatie verschaffen over HOE u financiering kunt aanvragen zodra we mensen hebben die reageren met donaties of leningen. U zult moeten samenwerken met de PAM, BAM en KAM, want zij zullen de fondsen checken die u ontvangt.

U bent een client met voldoende fondsen die een donatie of lening in SPURT wil verschaffen want:

  1. u wilt andere steunen,
  2. u bent misschien niet in staat om op een bepaald vlak werkzaam te zijn, misschien bent u te oud.
  3. u hebt goede ideeën maar hebt zelf niet de contacten in het land dat u wilt steunen en daarom kunt u zelf niks met uw SPURT doen.
  4. u wilt in contact komen met mensen die al fantastisch werk doen en hun steunen.
  5. u ziet dit als een kans om te doneren aangezien u zelf geen familieleden hebt aan wie uw SPURT toevertrouwt.
  6. u kent een organisatie die u waardeert en u wilt daar SPURT aan besteden, maar u wilt dat allemaal niet zelf organiseren. Zij zouden een SPURT-rekening kunnen openen en wij zouden hen helpen om uw gift te begrijpen.

Donatie of lening

Clienten die deze klanten willen steunen kunnen DIT formulier invullen om ons te informeren wat ze willen doen om clienten met onvoldoende saldo vooruit te helpen.
We zijn ZO enthousiast dat zovelen goed hebben gereageerd op de 8000 SPURT ondersteuning. Het laat zien dat we een groot respect hebben voor elkaar binnen SPURT.
Besef dat we de WERELD willen VERANDEREN!
Clienten die meer willen doneren dan de huidige beperking tot 10 miljoen kunnen hierbij hulp krijgen.
Hier is de link naar die informatie: http://myspurt.org/business-for-all/spurt-loan-donation

Samengevat

Dus, wat te doen ALS SPONSOR?

  1. U hebt meer dan 25 miljoen SPURT op uw rekening en wilt anderen steunen door 8000 SPURT te doneren zodat ze nieuwe clienten kunnen inschrijven.
Maak alstublieft het bedrag over wat u wilt uitgeven, minimaal 8000, naar rek.nr5788362. Besef dat dit een donatie is en dat er geen contact zal zijn tussen u en de client die het ontvangt. Het zou teveel administrative rompslomp vergen. 
  1. U bezit meer dan 25 miljoen en u wilt mensen helpen die een business of project willen starten, wat ook kan zijn: hen behoeden voor huisuitzetting. U kunt de opties die er zijn vinden op onze website: http://myspurt.org/business-for-all/spurt-loan-donation.
Voor dit doel kunt u SPURT overmaken naar rek.nr6058842.

Wat doet u als cliënt met onvoldoende saldo om vooruit te komen?

U kunt een email schrijven naar info @ myspurt. org en een aanvraag indienen voor 8000 SPURT om in staat te zijn 10 nieuwe clienten in te schrijven. U zult het bedrag ontvangen NADAT u 10 nieuwe clienten hebt doorverwezen. Zij zullen geactiveerd worden NADAT u de kosten voor de opening van hun rekeningen hebt voldaan. U kunt dat in EEN portie doen voor alle 10 nieuwe clienten tegelijk. Dit kan maximaal TWEE keer herhaald worden.

Comments

Popular posts from this blog

Eerste MySPURT niewsbrief

Bestaande klanten helpen nieuwe klanten