Hoe NIEUWE klanten kunnen beginnen

SPURT is de portemonnee waarmee u business opzet!

Het is bedoeld om te gebruiken voor commercie en om uw business te laten groeien. SPURT Barter kan gebruikt worden als een interne ruilsysteem (barter = ruilhandel in het Engels).
SPURT is er NIET alleen maar om u SPURT+Crypto te geven, en daarmee Euro of de munt van uw keuze voor de SPURT die u ontving. Als u dat doet missen we al de kansen IN het SPURT-systeem zelf. U moet begrijpen dat SPURT er is om de bloei van uw gemeenschap te steunen! Uw gemeenschap kan zijn uw kerk, uw stad, uw club, uw NGO enz.
Als u uw leveranciers kunt gaan betalen met SPURT als een ruilsysteem, dan is uw leven beter.

SoundProsperity is het sociale deel van SPURT.

Sound Prosperity wil dat ieder van u een huis heeft, een auto, gezondheidszorg (ZELF-zorg) en scholing. We willen dat niemand schulden heeft. DAT is de reden voor u om een SPURT-rekening te hebben. U gaat NIET profiteren als u DENKT: het ENIGE wat van belang is, is dat ik Crypto krijg. Waarom niet?
Omdat u SPURT veel gemakkelijker kunt gebruiken wanneer het binnen het systeem blijft en u op die manier kunt sparen voor grotere doelen zoals een huis. 

Hoe kunt u SPURT verdienen om het goede leven te hebben wat wij willen dat u heeft?

U laat Sound Prosperity zien dat u goede dingen doet voor uw gemeenschap en daarmee verdient u SPURT en/of als business eigenaar, de valuta van uw keuze.

Wat bedoelen we met goede dingen voor de gemeenschap? 

  • ELKE business die de mensheid vooruit helpt is een aanleiding voor Sound Prosperity om een omwisseling te overwegen van SPURT (gebruikt als ruilmiddel) naar SPURT+Crypto. 
  • De business kan klein zijn, één persoon, of team work. Maar de bedoeling is dat u iets kunt verdienen, wat wil zeggen dat u de munt van uw keuze kunt verdienen.  (Zie voorbeeld 1, hieronder.) 
  • NGO’s  (Non Government Organization.)
  • Support uw kerk of een andere gemeenschap. 

Ondernemingen en privé-cliënten kunnen enorm profiteren door met SPURT als ruilmiddel te werken

  • Ondernemingen kunnen hun personeel betalen met SPURT, wat voor meer SPURT op uw rekening zorgt waarmee u kunt betalen voor producten en diensten die u met SPURT kunt kopen.
  • Ondernemingen kunnen SPURT verdienen door SPURT te accepteren voor hun producten en diensten. 
  • Ondernemingen en cliënten kunnen SPURT verdienen door SPURT te promoten
  • Ondernemingen met goede plannen kunnen een lening aanvragen in SPURT van de Sound Prosperity Business Funds, beschikbaar uit financiering door onze grotere cliënten.
  • Cliënten die een huis willen kopen of hun schulden willen afbetalen en onvoldoende middelen hebben kunnen een lening aanvragen van het Sound Prosperity Social Fund, beschikbaar door gelden van onze grotere cliënten.  

Geef en u zult ontvangen! 

Voorbeeld 1:

In uw stad zijn mensen met schulden. U zelf, of samen met uw kerk, zet een Stichting op om kerkleden, of bewoners van de stad te helpen om hun schulden in te lossen. Het Sound Prosperity Social Fund is beschikbaar om hun EENMALIG een lening te verstrekken. (EENMALIG omdat u hen bij de hand gaat nemen om niet weer terug te vallen in de schulden). De schuldeisers zouden met SPURT+ Crypto  betaald kunnen krijgen, of, als het de overheid betreft, zoals de belastingdienst, kan de SPU+Crypto ingewisseld worden voor de geldsoort naar keuze.
U, als de directeur van de Stichting kunt een inkomen verwerven uit de Stichting, bijvoorbeeld door een bepaald percentage aan de schulden toe te voegen.

Hoe kunnen zij de SPURT-lening terugbetalen?

Ze kunnen SPURT verdienen door vrijwilligerswerk te doen. Met kinderen werken, schoonmaken, repareren, parkonderhoud, in de kerk, op de voetbalclub, helpen met huiswerk, bijles geven, een club beginnen voor kinderen waar ze kunnen maken wat ze willen (zoals Tinkering school,) handarbeidclubs. Handarbeid voor ouderen zodat ze anderen kunnen ontmoeten. Organiseer kampen, ga wandelen met ouderen naar het park of vervoer ze naar het ziekenhuis. Wat er ook maar in u opkomt om het leven van ANDEREN beter te maken en daarmee dat van uzelf!

Sound Prosperity zal u betalen voor dit werk met SPURT (Barter systeem).

Met de verdiende SPURT zullen we u helpen om uw schulden af te lossen of u kunt SPURT sparen om een huis te kopen! JA, er is al een grote vastgoed makelaar in de Verenigde Staten die SPURT accepteert en er zullen er meer volgen!
Dus, STOP met denken dat u SPURT meteen moet OMWISSELEN in SPURT+Crypto. Dat kan goed zijn voor een klein bedrag, maar OMWISSELEN zal uw leven NIET veranderen! Een andere manier van denken zal uw leven veranderen!

Voorbeeld 2:

U zet een NGO (Maatschappelijk geëngageerde Organisatie) op en bent zelf ook op de loonlijst als directeur of zo. De NGO, afhankelijk van waar hij is, kan de mensen die ervoor werken betalen met SPURT Barter.  
Bekijk wat de NGO kan doen voor de gemeenschap. Ze kunnen leveranciers vinden die SPURT accepteren. Ze kunnen wellicht een huis kopen en dat verhuren om een stabiel inkomen te hebben. Indien nodig kunnen ze een lening aanvragen voor het huis en terug betalen met SPURT Barter.

Verschillende regels in verschillende landen.

Om in staat te zijn alle mensen in hun land te helpenzijn er verschillende regels, aangepast aan dat land. We zouden alle cliënten die een lening aanvragen voor hun schulden willen adviseren deel te nemen aan de lessen over een andere Mindset manier van denken. In sommige landen blijkt dat de Mindset klassen een GROOT voordeel zijn, vooral wanneer de financiële situatie je nooit duidelijk maakte hoe met geld om te gaan. In die landen is het barter aspect van SPURT zelfs nog belangrijker. Bedenk dat we veel jaren naar school gaan, maar niks leerden over geld. 

VERANDER UW leven door anderen te helpen HUN leven te veranderen!

Heeft u GEEN SPURT saldo?

Een fonds om nieuwe cliënten te helpen starten voorziet u van 8000 SPURT om het nieuws te verspreiden en hierdoor een startbedrag te verdienen in SPURT+Crypto. 

Dit fonds is alleen beschikbaar als uw sponsor niet in staat is u te steunen. 

Bedenk dat we heel genereuze cliënten hebben die u GRAAG steunen, omdat zij leerden: Geef en u ZULT ontvangen.
Vergeet alstublieft nooit dat SPURT een GEMEENSCHAPS MUNT is! Het ENIGE doel is uw leven beter te maken! We gebruiken ZAKEN DOEN als hefboompunt.

Voordeel hebben van de fondsen die opgezet zijn om nieuwe MySPURT klanten te ondersteunen. (link volgt.)

Comments

Popular posts from this blog

Eerste MySPURT niewsbrief

Donaties en Leningen geven en ontvangen

Bestaande klanten helpen nieuwe klanten